Публикуван е списък с получените предложения по заданието за концепция за Централната баня

До момента се събрани 60 въпроси, коментари и препоръки по документа на  www.sofproect.com

01.04.2020, гр. София - Екипът на „Софпроект“ публикува на интернет страницата си (https://sofiaplan.bg/portfolio/banya/) списък с получените въпроси, коментари и предложения по заданието за отворена покана за концепция за развитието на северното и източно крило на Централната минерална баня в София. Събраните до момента препоръки по проекто-документа са близо 60 на брой, като в тях се включват получените по време на онлайн представянето на заданието на 26 март и след това на специално отворения имейл за обратна връзка - open-call@sofiaplan.bg.

Списъкът се актуализира постоянно, като в него ежедневно се допълват новите въпроси и мнения по документа, придружени с отговори и коментари от екипа на „Софпроект“. Събирането на предложения по заданието ще продължи до 09 април на имейл open-call@sofiaplan.bg. Получените препоръки ще послужат за финализиране на документа и в края на април се предвижда да бъде обявена и самата отворена покана.

Екипът на „Софпроект“ кани всички да се запознаят с предложението за задание на интернет адрес https://sofiaplan.bg/portfolio/banya/, където е качен видео и аудио запис от онлайн представянето на документа. Припомняме, че над 80 човека се включиха в онлайн събитието на 26 март, като имаха възможност да задават въпроси и да отправят предложения на живо. Представянето на заданието предизвика оживена дискусия, в която бяха обсъдени редица въпроси, свързани с провеждането на процеса, изискванията към участниците, критериите за оценка, изборът на жури и очакваните резултати.

Следете информация за процеса на сайта на “Софпроект” https://sofiaplan.bg/category/news/

Столична община

ОП “Софияплан”
гр. София, Зона Б5, бл. 11, вх. Б, ет. 17
+359 2 920 68 62
info@sofiaplan.bg

Запишете се за нашия бюлетин

Политика за защита на личните данни
Права за ползване на материали
Станете партньор
Отчети за дейността
Правлник за дейносттаИзработка на уебсайт от WeboHub